Om Mette Drejer 

Der skal også være plads til dig 

Jeg kan jo starte med at spørge dig "Hvordan du får plads til dig selv?"


Tid til Trivsel er for mig et mindset om at leve her og nu - og om at tage pladsen til din egen livsglæde og trivsel. Et mindset, som jeg virkelig brænder for at give videre til dig. 

Jeg er nemlig optaget af, at ALLE mennesker har ret til glæde og trivsel - en plads i livet.

Derfor har jeg et helt særligt fokus på at afhjælpe stress og mistrivsel hos forældre og pårørende til personer med handicap eller kronisk sygdom. 

Hos Tid Til Trivsel møder du en dedikeret coach, som har alle forudsætninger for at forstå dig og din situation. Jeg ved, hvordan det er at være overbelastet, i mistrivsel og føle, at der ikke er plads til at være den jeg også er. 

Jeg har selv været der, som mor til tre børn med diagnose. En søn med ADHD. En anden søn med svær fysisk handicap (CP - Spastisk lammelse) og begrænset verbalt sprog, og en datter med en autisme diagnose og en kognitivt funktionsnedsættelse

Efter over 20 år med mange udfordringer, så kan det være opmuntrende at vide, at ting forandrer sig over tid, og at jeg undervejs fandt en vej ud af overbelastning og mistrivsel til at være en langtidsholdbar forælder, som jeg oplever, jeg selv er i dag.

Vejen hertil har været lærerig, lang og svær, det indrømmer jeg blankt, og med i bagagen er også, at jeg har oplevet den største sorg som forælder, nemlig at miste min 19 årige handicappede søn Rasmus i 2019. 


Det var på mange planer et vendepunkt, hvor jeg besluttede mig for, at jeg ville dele min erfaring og viden, som en kærlig tanke til min søn om, hvilken betydning han har for den mission jeg nu har i livet, nemlig at styrke den mentale sundhed i Danmark. 


Det gør jeg i dag på flere forskellige måder fx stresscoachingforløb, netværksgrupper, foredrag, kurser - og ved at være interesseret i mine medmennesker.

Tid til Trivsel er et mindset, som jeg med stor glæde vil hjælpe dig med at omfavne og sætte handling på - til glæde for dig selv og dine nærmeste.


Kærligst Mette Drejer

Sådan vil jeg møde dig

Min ældste søn Emil er vokset op med to yngre søskende med et handicap. Tiden var altid knap, og der var mange dage, hvor jeg godt kunne se, hvordan han tog hensyn, og hvordan han gjorde sig umage med ikke at fylde for meget. 

Det gjorde ondt, men ligesom alle andre forældre gjorde jeg mit bedste med de ressourcer jeg nu havde for at være der for ham og støtte ham. Det var måske ikke altid nok, men jeg gjorde mit bedste.

I Tid til Trivsel vil jeg møde dig med samme tilgang.

Det var stort at gennemgå Psykiatrifondens uddannelsesforløb til gruppeleder for søskendegrupper sammen med min søn Emil - og endnu vildere efterfølgende at stå for en søskendegruppe sammen.

Værdigrundlag 

Faglig baggrund

Udgivelser

"For i Sandhed at kunne hjælpe en Anden, må jeg kunne forstå mere end han - men dog vel først og fremmest forstå det, han forstår. Når jeg ikke gør det, så hjælper min Mere-forståen ham slet ikke. Vil jeg alligevel gøre min Mere-forståen gældende, så er det fordi jeg er forfængelig eller stolt, så jeg i Grunden i stedet for at gavne ham egentlig vil beundres af ham. Men al sand Hjælpen begynder med en Ydmygelse.” 

Uddrag: Sand hjælpekunst/Søren Kierkegaard (SV, bind 18 side 92).

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min erfaring, som forælder til børn med særlige behov, og jeg vil glæde mig til at give dig tips, viden, værktøjer - og ja selvfølgelig også tilbud, så du kan få mere energi, overskud og plads til dig selv. 


Tilmeld dig nyhedsbrevet her