Der skal også være plads til at være mig!

Er du også forælder til et barn med særlige behov?


Så ved du, at det nærmest er et livsvilkår at være overbelastet, konstant i en alarmtilstand og føle sig ansvarlig for alle andres behov og trivsel - Men hvornår er der plads til dig?


I Tid til Trivsel handler det derfor om, at du får prioriteret din trivsel og skabt mere plads til at være den du er. Tid til Trivsel har et særligt fokus på trivslen hos forældre til børn med særlige behov, søskende og hos personer, der er afhængige af hjælpere.

Det er morgen. Min mand hjælper min 15 årige spastiske søn i kørestol - giver ham tøj på og mader ham. Jeg prøver at få min udviklingshæmmede datter til at gøre sig klar, men hun nægter ethvert samarbejde, der ikke handler om hendes egne behov. Hun råber, skriger og kaster med hendes sko - og pludselig opdager jeg, at jeg helt har glemt at sige farvel til min ældste søn, der selv er gået i skole. Klokken er 7.30, og jeg føler mig allerede tyndslidt og utilstrækkelig. Efter arbejde og skole er det videre til fysioterapi, handicapridning eller svømning. Og hjemme skal jeg tilgodese tre vidt forskellige børn, så i smug tæller jeg minutterne til min mand kommer hjem. Det er bare sådan det er.

I mange år har jeg levet under et ekstraordinært stort pres - altid med en undertone af dårlig samvittighed blandet med en dyb længsel efter tid og rum til mig selv. Jeg ved derfor, hvor vigtigt det er, at du finder plads til "bare" at være dig. Efter jeg har fundet vejen til mere balance, energi og overskud, ved jeg, at det også er muligt for dig. Det, vil jeg gerne hjælpe dig med.

Det er nemlig Tid til Trivsel - hjertelig velkommen!

Mette Drejer

Forælder, facilitator, trivsels- og stresscoach, forfatter, foredragsholder og podcaster

Genfind følelsen af indre ro og nærvær og få værktøjer, der giver dig energi og overskud, som du så kan give videre til stor glæde for din familie!

Undervurdér aldrig det første skridt - Tag dit første skridt i dag!

Ring 93307554 eller kontakt mig

Få minimeret din overbelastning eller styrk dit parforhold - sammen med andre forældre. Læs mere her

Book et foredrag og få inspiration til at finde vej til mere glæde, energi og balance. Læs mere her

Insistér på, at din trivsel er vigtig og få sat fokus og handling på den. Bliv støttet i processen! Læs mere her