Der skal også være plads til at være mig!

Er du også forælder til et barn med særlige behov?  


Så ved du, at det nærmest er et livsvilkår at være overbelastet, konstant i en alarmtilstand og føle sig ansvarlig for alle andres behov og trivsel - Men hvornår er der plads til dig?  


Jeg hjælper personer, som har specielle behov med at håndtere stress og til at mestre livet som forældre/pårørende.

Tid Til Trivsel v/Mette Drejer 

Forælder, stresscoach, underviser, 

forfatter, foredragsholder og podcaster

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg hedder Mette Drejer og i over 20 år har jeg levet med en ekstraordinær overbelastning, som mor til tre børn, hvor de to er født med et handicap. 


Jeg har derfor et indgående kendskab til en hverdag præget af pres og uforudsigelighed, men jeg har også fundet vejen til, hvordan jeg kan afhjælpe min overbelastning og få mere ro og balance i mit liv. 


For det er muligt!

Med mine personlige erfaringer kombineret med min viden inden for stresshåndtering, parforhold og søskende-problematikker, vil du opleve, at jeg har meget stor forståelse for din situation, men også at jeg har en meget praktisk tilgang til stresshåndtering, hvor du får en række helt lavpraktiske metoder, som du kan bruge til at håndtere din stress. For stress kan afhjælpes, og det vil jeg meget gerne hjælpe dig med. 


"Coachingen har givet mig et forpligtende forløb med opgaver, som har hjulpet mig med at se en fremdrift i min situation. Det er en ensom proces at være stresset og udbrændt."


"Det, jeg har lært allermest om mig selv er, at mange af de ting som jeg har set som styrker: effektivitet, optimering, multitasking. Faktisk styrer mig mere end jeg styrer dem. Livet er ikke et sprint, men et marathon hvor jeg skal tage mig kærligt af mig selv for at kunne være langtidsholdbar og bæredygtig." Trine Wehnert

Det er morgen. Min mand hjælper min spastiske søn i kørestol - giver ham tøj på og mad. Jeg prøver at få min udviklingshæmmede og autistiske datter til at gøre sig klar, men hun nægter ethvert samarbejde, der ikke handler om hendes egne behov. Hun råber, skriger og kaster med hendes sko - og pludselig opdager jeg, at jeg helt har glemt at sige farvel til min ældste søn, der selv er gået i skole. Klokken er 7.30, og jeg føler mig allerede tyndslidt og utilstrækkelig. Efter arbejde og skole er det videre til fysioterapi, handicapridning eller svømning. Og hjemme skal jeg tilgodese tre vidt forskellige børn, så i smug tæller jeg minutterne til min mand kommer hjem. Det er bare sådan det er.

Find tilbage til nærværet og sig farvel til stressen

Vælg dig selv til allerede i dag! 

Insistér på, at din trivsel er vigtig og få sat fokus og handling på den. Bliv støttet i processen! Læs mere her

Book et foredrag og få inspiration til at finde vej til mere glæde, energi og balance. Læs mere her

Få minimeret din overbelastning eller styrk dit parforhold - sammen med andre forældre. Læs mere her

Kommende arrangementer

CP Danmark udbyder et nyt kursus "Giv slip & Giv plads", som er et to-delt kursus for forældre til unge, der på vej til at selvstændiggøre sig og som ikke forventes at skulle under værgemål, når de bliver myndige. Første gang 20. juni 2023.

På kurset kigger vi nærmere på både den faktuelle del omkring den unges egen sagsbehandling, og så fokuserer vi på, hvad der sker med dig som forælder, jeres parforhold, identitet og livssituation, når dit barn måske ikke har behov for, at du varetager sagsbehandlingen længere. Læs mere her

Undervisere: CP Danmark og Mette Drejer


Forældrenetværksgrupper - læs mere her

Få freebien 

Få den hemmelige opskrift til 

mere energi og overskud

5 lavpraktiske tips til mere selvomsorg, der lige er til at gå til - selvom du har en travl hverdag. Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel, Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.