Hjælp til stress

Slip din stress og få indre ro, nærvær og overskud tilbage i hverdagen

Hvad får du ud af et forløb?

Med et forløb får du få indre ro, overskud, nærvær og gnisten tilbage i din hverdag. 

Måske har du gennem en længere periode følt dig overbelastet? 

Det kan være at livet mere har handlet om overlevelse, så du har tilsidesat dig selv og dine behov. 

Det kan godt gøre ondt at tænke på nu, men det var det, du følte var nødvendigt for at holde sammen på det hele. Du tog ansvar!

Nu er du her. Og det er en rigtig god begyndelse. 

Forebyg stress og stå stærkt i dig selv

Sandheden er, at hverdagen vil være fyldt med mange praktiske opgaver, bekymringer, kriser og systemstress i flere år frem. Det ved jeg fra mit eget liv, som mor til børn med forskellige funktionsnedsættelser.


Det er en belastning for hele familien. Stressforebyggelse er vigtigt.


I forløbet får du derfor også redskaber, så du kan være mere modstandsdygtig i forhold til nye udfordringer, der presser dig.

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg er selv forælder til børn med særlige behov. Jeg kender til i et liv med stress, kaos, kriser og uforudsigelighed.

Jeg har fundet en holdbar og realistisk vej, hvor det er muligt at få mere indre ro, livsglæde og overskud. Den erfaring giver jeg med glæde videre til dig. 

Det får du:"Bliver det nogensinde anderledes?" spørger en mor mig på vej ind på mit kontor.  

"JA" er mit korte og ærlige svar.

Drag omsorg for din trivsel

Dit barns bedste kort er dig som forælder. Du er eksperten i dit barns trivsel og kan formidle din viden og erfaring til samarbejdspartnere og omgivelser.


Der er ingen som dig, der forstår, hvad dit barn har brug for.


Hvordan kan du drage omsorg for at give slip på din stress og overbelastning?


Så du fortsat kan være dit barns bedste kort. Det kan jeg hjælpe dig med. 

Vælg dig selv til nu

Få indre ro, energi og overskud og find tilbage til nærværet 

Du fortjener det, og din familie er afhængige af det.


Køb adgang til dit forløb nu

Testimonials

"Coachingforløbet hos Mette har givet mig støtten og værktøjerne til at arbejde konstruktivt med at komme ud af stressen." 


"Det er en ensom proces at være stresset og udbrændt ... Her har Mette i hver session givet kærlig og ærlig sparring om, hvad jeg kan tage fat på. På den måde har jeg følt, at jeg har haft en følgesvend, som hele tiden har guidet mig videre mod et mindre stresset liv." Trine


"Det, jeg har lært allermest om mig selv, er at mange af de ting som jeg har set som styrker: effektivitet, optimering, multitasking. Faktisk styrer mig mere end jeg styrer dem. Livet er ikke et sprint, men et marathon hvor jeg skal tage mig kærligt af mig selv for at kunne være langtidsholdbar og bæredygtig."

Hvad taler vi om?

Stresshåndteringsforløbet starter med en samtale, der giver et overblik over, hvordan din belastning påvirker dig lige nu - symptomer. Derfra bevæger du dig stille og roligt frem efter en trin-for-trin-metode. På den måde kommer du igennem de 4 trin, som sikrer, at du får den rette rækkefølge til at gøre dig fri fra din overbelastning. Forløbet er tilpasset dit tempo og dine behov. Det strækker sig derfor over 3-5 måneder. 

Trin 1: Få mere energi og balance

Det første trin er at genskabe din energibalance. 


Her handler det om, at du i dit tempo får nedbragt din stress og dermed dine symptomer.


Det er hele fundamentet for, at du kan få overskud til at gå skridtet videre og få arbejdet med stress på den lange bane. 

Trin 2: Genskab kontakt mellem hoved og krop

Når man er overbelastet har man en tendens til at prøve at "regne den ud" og hovedet tager over, så man nemt mister kontakten mellem hoved og krop. 


Under dette trin arbejder du på at genskabe denne kontakt, så du hurtigere kan mærke stresssymptomer, dine grænser, og hvad der er godt for dig.

Trin 3: Find din vej til mere trivsel

Her finder du ud af, om du er på rette vej. Og om du lever efter de værdier, der er vigtige for dig.


Vores værdier er vores kompas. De er med til at definere, hvad der er god trivsel for dig. Når du har styr på dine værdier står du stærkere i dig selv, og du har lettere ved at sætte grænser - som også er noget du lærer her.

Trin 4: Sæt konkret handlinger i gang

Når du får omsat dine tanker til handling, vil du opleve den egentlige forandring i dit liv. Ægte forandring er nemlig ikke noget du kan tænke dig til. 


Du får derfor sat konkrete handlinger i gang, der støtter op om det liv, du vil leve fremadrettet for at kunne være mere i balance, leve i overensstemmelse med dine værdier og dit energiniveau.

Køb din adgang til forløbet nu!

Betal i rater.


Du kan betale over 3 rater i stedet for en éngangsbetaling: 

I alt 9.900,- kr. 


Kontakt mig for en rate-betaling her. Virksomheder og kommuner tillægges moms. 

Se desuden Handelsbetingelser

Mit "wake-up call"

“Du lever tre liv - for dine børn lever jo i høj grad gennem dig!” 


Det var lægens ord efter, at jeg, i et øjebliks uopmærksomhed, var kørt op bag i en holdende bil. 


Med ét forstod jeg, at det var helt umenneskeligt at forvente, at jeg kunne blive ved med at være en "supermom" med tre liv. 


Jeg havde kørt som en spøgelsesbilist med mig selv som blind passager - med et konstant fokus på alle andres behov og trivsel. 


Ulykken var et wake-up call.


Jeg måtte finde helt nye veje til at få plads til mig selv. "Superkræfter" med større bæredygtighed.


Vejen har været lærerig, lang og svær. Men jeg ved nu, at der er en farbar vej, som jeg nænsomt vil vise dig. Så du kan stå endnu stærkere i livets mange udfordringer.

MBSR-metode (Mindfulness-Baseret Stress-Reduktion)

Under forløbet arbejder vi bl.a med den anerkendte MBSR-metode (mindfulness-baseret stress-reduktion). MBSR er videnskabeligt testet og forskningsresultater har gentagende gange vist, at metoden har en meget markant effekt på bl.a stress. Metoden bruges til at arbejde med dine tanker, fordi langt det meste af vores stress opstår i vores tanker. Ved at arbejde med dine tanker lærer du, hvordan du kan ændre tanker, der stresser til tanker, der er mere støttende så du kan finde styrke til at finde mere ro og nye ressourcer. Der er ikke noget hokus pokus eller svært ved de øvelser, jeg tager dig igennem - du vil blive guidet nænsomt hele vejen i det tempo, der passer dig.

Få freebien 

Sådan lukker du ned for dit tankemylder

3 metoder, faktisk virker! Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel, Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.