Åndedrætstræning 

for stressramte 

Hvis du ønsker at reducere stress, forbedre din søvnkvalitet, styrke dit immunforsvar og øge din energi, så er åndedrætstræning en vej du med fordel kan gå.

Stress og åndedræt 

Åndedrætstræning er kendt for at nedsætte stressniveauet, da det stimulerer det parasympatiske nervesystem, der fremmer afslapning og ro. 

Det er en super hurtig vej til ro og nærvær.En unik kombination af åndedrætstræning og stresshåndtering

Giv dig selv muligheden for at opleve fordelene ved funktionel åndedrætstræning, hvor du styrker din bevidsthed om dit åndedræt, så du får mere indre ro og energi i dit liv. 

Åndedrætstræningen kombinerer andre metoder til stresshåndtering ved, at der hver gang er et specifikt fokus (søvn, energiforvaltning, selvomsorg m.m.), som åndedrætstræningen støtter op omkring. Med træningen har du mulighed for at finde din egen vej til mere energi, indre ro, nærvær og balance uden stress. 

Og i slutningen af træningen får du desuden en klar indikation på, hvilken effekt dagens træning har haft for dig.

Hvad siger forskningen?

Ny forskning fra Aarhus Universitet indikerer, at det at trække vejret har betydning for vores følelser, fokus, og hvordan vi håndterer verden omkring os. Læs mere her


Effektiv metode mod stress

Jeg har arbejdet med afhjælpning af stress i en del år - og undervejs fik jeg kendskab til åndedrætstræning, som en effektiv metode i forhold til stress og til at fremme større velvære.  

I mit arbejde som stresscoach giver det god mening, at jeg også er uddannet åndedrætsinstruktør og er en del af temaet i HjerterummetTilmeld dig nu. Tag pladsen!

Åndedrætstræning - Event den 23. september 

På dette event vil du blive introduceret til forskellige åndedrætsteknikker, der kan reducere stress, forbedre din søvnkvalitet, styrke dit immunforsvar og øge din energi.

Giv dig selv muligheden for at opleve fordelene ved funktionel åndedrætstræning, hvor du styrker bevidstheden om dit åndedræt, så du opnår mere indre ro og energi i dit liv.

Træningen er en kombination af åndedrætsøvelser og viden om effekten heraf. I slutningen af træningen får du desuden en klar indikation på, hvilken effekt dagens træning har haft for dig.

Mandag kl. 10-12

Sted: 

Hjerterummet, Faxe Sundhedscenter

Præstøvej 78,, Bygning 4, 1. sal

Åndedrætstræning mod stress - 8 sessioner


Mandage kl. 10-11.30 - 8 sessioner med opstart den 21. oktober 2024.

Sted: 

Hjerterummet, Faxe Sundhedscenter

Præstøvej 78,, Bygning 4, 1. sal

Jeg faciliterer også åndedrætssessioner på arbejdspladser, foreninger, skoler m.m. 

Få freebien

Få den hemmelige opskrift til 

mere energi og overskud

5 lavpraktiske tips til mere selvomsorg, der lige er til at gå til - selvom du har en travl hverdag. Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel, Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.