Forældrenetværksgrupper

Alle har deres helt personlige historie, som de har mærket på egen krop, og alligevel har forældre til særligt udfordrede børn mange tanker og følelser til fælles. Der er fx handicappet/sygdommen, sorgen, forældrerollen, søskende, frygt for fremtiden m.m.. Det kan give anledning til mange gode og nærværende samtaler.

Hvorfor netværksgrupper?

Forskning viser, at forløb for forældre giver gode redskaber til at håndtere familiens hverdag med et barn/ung med autisme, ADHD, hjerneskade, udviklingshæmning eller lignende. Det at få et barn med et handicap (synligt eller usynligt) kan blive en betydelig belastning for den samlede familie, og du kan opleve, at det kan være svært at håndtere.

I en forældrenetværksgruppe kommer du til at deltage i et interessefællesskab fremfor et skæbnefællesskab, hvor du: 


Det er målet, at du styrkes og understøttes i dit forældreskab så stress og konflikter forebygges i familien. Netværket skal styrke din mestring til gavn for familien som helhed.

Som coach, ligger det mig også meget på sinde, at du, udover støtte, også får forskellige redskaber og copingstrategier, som noget helt konkret, du kan tage med dig videre. Mit største ønske er, at gruppen selv fortsætter efter forløbet. Og min erfaring er, at det er der stor vilje til, for der sker noget helt særligt med mennesker, som deler særligt sårbare ting.

I netværksgruppen mødes forældrene, som de selv siger, for at :

"Mødes med andre i lignende situation, da det kan være svært at tale med venner og familie"

"Få venskaber"

"Møde forståelse"

"Spejle sig i andre og blive klogere"

"Ikke at slide alt for meget på min familie og venner med mine bekymringer"

"Skabe et fællesskab"

"Dele og få hjælp"

"Bare det at sige ting højt"


Udsagnene er fra forløb hos Bedre Psykiatri, Gentofte.

Sådan kommer vi i gang

Jeg faciliterer forældrenetværksgrupper for forældre til børn med særlige behov - for foreninger, skoler, kommuner m.m. Det kan også være for en gruppe af forældre, som selv tager initiativ til deres eget netværk. 

Bedre Psykiatri, Gentofte/Hellerup - der er lukket for flere tilmeldinger efteråret 2023. Der er oprettet venteliste.

Ring og hør nærmere på tlf. 9330 7554 eller book en afklarende samtale.

Testimonials fra forældrenetværksgruppe i Bedre Psykiatri, Gentofte

"5 stjerner til det hele - fantastisk varm og dygtig leder og stor tolerance og støtte i gruppens medlemmer - Tusind tak!"

"Det har været et fantastisk forløb. Sårbart, modigt og meget ærligt. Meget harmonisk gruppe med stor rummelighed. Mette Drejer er top-professionel som mødefacilitator og med en stor troværdig. Hun var dygtig til at sætte rammen og holde dialogen på sporet."

"Det var så en god oplevelse at være sammen med andre forældre med sårbare børn og en alletiders guidning og oplægsholder af Mette Drejer"

"Tak kære Mette - det var rigtig dejligt for mig at være der med dig og de andre kvinder. Jeg har fået mere mod på livet igen."

"Dejligt med struktur på timerne og meget relevante temaer, som alle kan se sig selv i."

Det gjorde indtryk på mig : "...de andres imødekommenhed, åbenhed, forståelse og rummelighed."

Få freebien

Få den hemmelige opskrift til 

mere energi og overskud

5 lavpraktiske tips til mere selvomsorg, der lige er til at gå til - selvom du har en travl hverdag. Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel, Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.