Afhjælp overbelastning

Gruppeforløb for forældre til børn med særlige behov

Kender du det? Det er som om, du cykler op ad en bakke, blot for at opdage, at der på den anden side er endnu en bakke. For hver bakke stiger din frustration. For hvor fører vejen hen, og får det nogensinde nogen ende?


Du spejder efter en rasteplads, men på vejskiltet står der “Først når dine børn er kommet i seng”. Endelig sover alle, og du falder om på sofaen og tænker "I morgen. I morgen gør jeg noget for mig selv".


Omtumlet vågner du senere op på sofaen - og så starter tankemylderet, og du ved, at du heller ikke den nat får din tiltrængte nattesøvn. Dagen i morgen er allerede håbløst uoverskuelig.

At slippe en overbelastning tager tid!

Som forælder til et barn med særlige behov har jeg selv erfaret, hvordan overbelastning hænger sammen med mine børns trivsel, 1000 forskellige gøremål, uendelig mange tanker og en afhængighed af et offentligt system, som ikke kender mine børn, som jeg gør. Eller forstår, hvordan jeg hver dag gør mit bedste for at få det hele til at hænge sammen, imens jeg er ved at kollapse.

Og der er ikke noget quick fix - det er et livsvilkår, og derfor er det en livslang øvelse at passe på sig selv.

Jeg tilbyder et forløb, som skaber langtidsholdbare og dybe forandringer - og her er tid og det at arbejde med et støttende mindset i et fællesskab vejen frem.

et stærkt fællesskab med andre forældre, der er i en lignende situation og få plads til at være dig i et lille fortroligt rum

Meld dig på kurset nu og genfind følelsen af indre ro og større nærvær

Tiden gør det ikke alene - de belastninger vi mærker forsvinder ikke bare. Derfor kombinerer dette kursus viden og øvelser, der både forebygger og afhjælper overbelastninger. Målet er, at du får skabt nye perspektiver og holdbare vaner, som kan støtte dig til en hverdag med færre symptomer på overbelastninger, mere overskud og et større nærvær.

På kurset er du sammen med andre forældre. Min erfaring er nemlig, at der sammen med andre forældre hurtigt opstår en fortrolig tone og et fællesskab, som vil støtte dig. For du er bestemt ikke alene!

Du får online adgang til undervisningsmateriale bl.a. med lydfiler og videoøvelser, som du efter kurset fortsat vil have adgang til. Mellem modulerne er der onlinesessioner, hvor I bl.a kan stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Få mere balance, overskud og energi!

Det får du

 • 4 moduler i selskab med andre forældre

 • Lavpraktiske værktøjer til håndtering af psykiske og fysiske overbelastninger i en presset hverdag

 • Hjælp til årsagsbehandling - som er vejen til forebyggelse af fremtidige overbelastninger

 • Let tilgængeligt undervisningsmateriale (online)

 • Adgang til et fælles lukket online forum under hele forløbet og i et halvt år efter

 • Et nyt og værdifuldt forældrenetværk, som du kan få glæde af fremover

 • 2 personlige samtaler under forløbet

 • 3 online-sessioner mellem modulerne med mulighed for at sparre og stille spørgsmål.

Skulle du nu få den tanke, at det er egoistisk at bruge tid på dig selv - så tænk på al den tid du har brugt på at havne der, hvor du er lige nu! Al den tid du har dedikeret til at passe på alle andre end dig selv. Og tænk på hvem, der i dit liv får din tid, glæde og energi mange gange igen, når du får din power tilbage!

HEY - hvorfor kalder du det ikke bare stress?

Fordi overbelastning måske i virkelighed mere præcist beskriver det livsvilkår forældre til børn med særlige behov har. Følelsen af stress normaliseres typisk over tid. For forældre til børn med særlige behov er der ofte tale om en varig belastning - dog af varierende karakter. Men forstår du, hvordan du kan drage omsorg for dig selv under pres, så har du nøglen til et godt liv - trods dine udfordringer.

Undervurdér aldrig det lille skridt i den rigtige retning

- tag det første skridt nu

Du får 4 moduler + 2 samtaler + 3 fælles online sessioner

Modulerne er på 3-5 timer og er forsøgt tilpasset en presset hverdag og hvor overbelastet, du er. Forløbet er derfor over 4 måneder, hvor du har tid til at få indarbejdet nye vaner og opbygget et støttende netværk.

Pris DKK 4.400,- inkl.moms - for 9 sessioner i alt. Betales i 5 rater - altså 880,- pr. rate.

Sådan foregår forløbet:

Der veksles mellem oplæg, selvrefleksion, samtaler i plenum, og der vil naturligvis altid være øvelser til afhjælpning af overbelastninger. Nøgleordene er ro, afslapning, egenfordybelse, fællesskab og frirum.


Modulerne vil blive fulgt op med onlinesessioner, hvor du kan få sparring, inspiration og input fra de øvrige kursister. Mellem hvert modul vil der også være enkelte refleksions-øvelser, som du skal bruge på det efterfølgende modul.

Max. 12 kursister pr. hold.

Modul 1

Første skridt til mere ro og bedre søvn!

Du lærer, hvordan du kan få mere indre ro, og hvad du kan gøre for at få en bedre søvn.

Du får de første værktøjer til mere kropbevidsthed, ro og nærvær.

Modul 2

Min overbelastning, og hvad den gør ved mig

Du finder ind til årsagerne til din overbelastning, hvilke konsekvenser den har for dit liv, og hvilke faldgruber der kan være for dig.

Du får indsigt i egne mønstre, og du finder nye måder at være i livet på.

Modul 3

Fra indre dialog til et støttende mindset

Du lærer, hvordan begrænsende overbevisninger og leveregler kan forværre din overbelastning

Du får copingstrategier, som bl.a. indebærer, at du kan sætte grænser, sige fra og klarlægge dine værdier, så du både kan handle i overensstemmelse med dine behov og værdier.

Modul 4

Vejen videre

Du får defineret, hvad selvomsorg er for dig, og du får omsat det til små praksisser, du kan bruge i din hverdag.

Du får skabt vejen videre med et støttende netværk, nye værktøjer og konkrete handlinger, som hjælper dig til at minimere din overbelastning.

Testimonials

"Efter mange år med en konstant stress belastning søgte jeg redskaber til, hvordan jeg kunne få et liv med mere balance og ro.

Mettes egen livserfaring som mor til to handicappede børn kunne jeg spejle mig i, og netop derfor valgte jeg at tage på kurset hos Mette, da hun om nogen ved, hvor meget der kræver at være forældre til et barn med et handicap. "

Katja

"God og afvekslende workshop med mange personlige historier og tid til refleksion."

Anonym

Pris: DKK 4.400,- inkl.moms - inkl. 2 samtaler og 3 fælles online sessioner. 9 sessioner i alt. OBS. betalingen sker i 5 rater - altså 880,- kr. pr. rate.

Hvem er du?

 • Du er forælder til et barn med særlige behov

 • Du føler dig grundpresset og ligger lige på vippen hele tiden eller stresssygemeldt.

 • Du har tidligere været alvorligt ramt af overbelastning, og kæmper stadig med at få minimeret den.

Er du netop blevet sygemeldt og alvorlig ramt af en overbelastning? Så vil jeg foreslå dig, at du starter ud med et intensivt stresscoachingforløb, hvor du bliver fulgt tæt. Så kan du bagefter hoppe på kurset og blive støttet videre på din vej.

Læs mere her.

Tilmeld dig Afhjælp Overbelastning

Pris: DKK 4.400,- inkl.moms - og inkl. 2 samtaler og 3 fælles online sessioner. 9 sessioner i alt.

Underviser: Mette Drejer

Max 12 kursister pr. hold.

Kurset er planlagt til start 2023. Datoerne er undervejs.

Skal din kommune betale?

Når du har ansøgt din sagsbehandler om kurset, kan du tilmelde og lægger ud for betalingen. Altså inden du får svar retur.


§11, stk. 3 i serviceloven forebyggende indsats for familier.

Du kan tilkøbe 1:1 coaching eller et stresscoachingforløb, som du enten kan benytte før, under eller efter kurset. Du får en rabat på 20% og modtager rabatkoden ved tilmeldingen af dette kursus.

Læs mere her

Få freebien

Få den hemmelige opskrift til

mere energi og overskud

5 lavpraktiske tips til mere selvomsorg, der lige er til at gå til - selvom du har en travl hverdag. Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel, Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.