Afhjælp overbelastningFra lang tids overbelastning til mere trivsel!

Kender du det? Det er som om, du cykler op ad en bakke, blot for at opdage, at der på den anden side er endnu en bakke. For hver bakke stiger din frustration. For hvor fører vejen hen, og får det nogensinde nogen ende? Du spejder efter en rasteplads, men på vejskiltet står der “Først når dine børn er kommet i seng”. Endelig sover alle - men så falder du om på sofaen og tænker "I morgen. I morgen gør jeg noget for mig selv". Omtumlet vågner du senere op på sofaen - og så starter tankemylderet, og du ved, at du heller ikke den nat, får din tiltrængte nattesøvn. Dagen i morgen er allerede håbløst uoverskuelig.

Lær at minimere din overbelastning nu!

Søvnproblemer, hjertebanken, tankemylder, kort for hovedet og en konstant uro. Og det er bare nogle af de symptomer, der kan kendetegne langstidsbelastninger. Den følelsesmæssige overbelastning, som hænger tæt sammen med dine følelser og bekymringer for dit barn og måske søskende. Den overbelastning, der kommer af 1000 praktiske gøremål, som du ved hviler på dine skuldre. Og den psykiske overbelastning, som automatisk aktiveres, når du bliver mindet om, hvor afhængig du er af et offentligt system, som slet ikke kender dit barn, som du gør. Eller forstår, at du hver dag gør dit bedste for at få det hele til at hænge sammen, imens du selv er ved at kollapse.

Som forælder til et barn med særlige behov er det en livslang øvelse at passe på dig selv. Derfor er dette kursus også skabt med udgangspunkt i din virkelighed kombineret med min viden og erfaring på området - og nej, det er ikke et quick fix.

Meld dig på kurset og genfind glæde, energi og overskud

Hvad får du med kurset?


  • Lavpraktiske værktøjer til håndtering af psykiske og fysiske overbelastninger i en presset hverdag

  • Færre symptomer på overbelastninger

  • Let tilgængeligt undervisningsmateriale inkl. lydfiler- og videoøvelser (online)

  • Trykt opgavehæfte

  • Adgang til et fælles lukket online forum under hele forløbet og i et halvt år efter

  • Et nyt og værdifuldt forældrenetværk, som du kan få glæde af fremover

  • 2 personlige samtaler á ½ time under forløbet.


Dette kurser giver dig ikke alene indsigt og motivation, men også værktøjer og nye vaner, der kan støtte dig til en hverdag med mere glæde og energi og færre symptomer på overbelastninger.

På kurset er du sammen med andre forældre. Min erfaring er nemlig, at der sammen med andre forældre hurtigt opstår en fortrolig tone og et fællesskab, som vil støtte dig. For du er bestemt ikke alene!


HEY - hvorfor kalder du det ikke bare stress?

Fordi overbelastning måske i virkelighed mere præcist beskriver det livsvilkår forældre til børn med særlige behov har. Følelsen af stress normaliseres typisk over tid. For forældre til børn med særlige behov er der ofte tale om en varig overbelastning - dog af varierende karakter. Men forstår du, hvordan du kan drage omsorg for dig selv under pres, så har du nøglen til et godt liv - trods dine udfordringer.

Indhold

Kurset består af 5 moduler:

Modul 1: Første skridt til mere ro og bedre søvn!

Modul 2: Min overbelastning, og hvad den gør ved mig

Modul 3: Fra indre dialog til et støttende mindset

Modul 4: Hvad er vigtigt for mig nu? Ja, dig!

Modul 5: Vejen videre


Modulerne er på 2,5-4 timer og er forsøgt tilpasset en presset hverdag, og det belastningsniveau, som du befinder dig på. Du kan også hoppe på et online-kursus, hvis det kan give en lettelse i din hverdag.


Der veksles mellem oplæg, selvreflektion, samtaler i plenum, og naturligvis er der altid øvelser til afhjælpning af overbelastninger. Nøgleordene er ro, afslapning, egenfordybelse, fællesskab og frirum.

Max. 10-12 kursister pr. hold.

Du kan tilkøbe 1:1 coaching eller et stresscoachingforløb, som du enten kan benytte under kurset eller efter. Du får en rabat på 20% og modtager rabatkoden på kurset.

Læs mere her

Undervurdér aldrig det lille skridt i den rigtige retning - tag de første skridt nu!

Søndagshold

Modul 1: 12. september

Modul 2: 10. oktober

Modul 3: 7. november

Modul 4: 5. december

Modul 5: 9. januar

Sted: M.D. Madsensvej 16, 1. sal (Allerød)

Tid: Modul 2-4 kl. 9-12, modul 1+5 kl. 9-13

Pris: DKK 4.400,- inkl. 2 samtaler.


Det er også muligt at søge § 11, stk. 3 i serviceloven til dækning af kursusudgiften- forebyggende indsats for familier.


TILMELD

Torsdagshold

Modul 1: 2. september

Modul 2: 30. september

Modul 3: 28. oktober

Modul 4: 25. november

Modul 5: 6. januar

Sted: M.D. Madsensvej 16, 1. sal (Allerød)

Tid: Modul 2-4 kl. 10-13 og modul 1+5 kl. 9.30-13.30.

Pris: DKK 4.400,- inkl. 2 samtaler.


Det er også muligt at søge § 11, stk. 3 i serviceloven til dækning af kursusudgiften- forebyggende indsats for familier.


TILMELD

Online formiddag

Modul 1: 1. september

Modul 2: 29. september

Modul 3: 27. oktober

Modul 4: 24. november

Modul 5: 5. januar

Sted: Online

Tid: Kl. 9-12 - Det betræbes dog på, at online-tiden er på ca. 2,5 time, men for at skabe god kontakt mellem forældrene i et ikke fysisk samtalerum, gives der mulighed for, at samtalerne får plads efter behov.

Modul 5: 9-13.

Pris: DKK 3.900,- inkl. 2 samtaler.

Det er også muligt at søge § 11, stk. 3 i serviceloven til dækning af kursusudgiften - forebyggende indsats for familier.


TILMELD

Online aften

Modul 1: 2. september

Modul 2: 30. september

Modul 3: 28. oktober

Modul 4: 25. november

Modul 5: 6. januar

Sted: Online

Tid: Kl. 19-22 - Det betræbes dog på, at online-tiden er på ca. 2,5 time, men for at skabe god kontakt mellem forældrene i et ikke fysisk samtalerum, gives der mulighed for, at samtalerne får plads efter behov.

Modul 5: kl. 18-22.

Pris: DKK 3.900,- inkl. 2 samtaler.

Det er også muligt at søge § 11, stk. 3 i serviceloven til dækning af kursusudgiften - forebyggende indsats for familier.


TILMELD

Hvis du nu tænker: "Øv, hvorfor er dette kursus ikke tættere på mig?" Så send mig en mail - for hvem ved om det ikke er muligt også at samle et hold lidt tættere på dig!

Interesseret i kurset? Så send en besked her