Gratis afklarende samtale

Måske har du spørgsmål til de ydelser, som jeg tilbyder? Måske har du brug for et få skræddersyet en workshop eller et foredrag til din arbejdsplads? Eller måske har du brug for et forløb, som er tilpasset dine specifikke behov? Måske har du bare brug for at finde ud af, hvem jeg er, og om jeg er en du har lyst til at arbejde sammen med?

Uanset hvad det handler om, så er du meget velkommen til at kontakte mig  - lad os få en snak, hvor målet er, at du bliver afklaret i forhold til det du søger, og derfor er samtalen også fuldstændig uforpligtende

I første omgang kontakter du mig allerbedst på kontaktformularen nederst eller send mig en mail. Fortæl kort om, hvorfor du skriver til mig og evt. hvad du håber på at opnå. Jeg svarer dig så hurtigt som muligt, og så kan du herfra afgøre om du evt. vil gå videre på telefon eller online.

Jeg vil glæde mig til at tale med dig! 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min erfaring, som forælder til børn med særlige behov, og jeg vil glæde mig til at give dig tips, viden, værktøjer - og ja selvfølgelig også tilbud, så du kan få mere energi, overskud og plads til dig selv. 


Tilmeld dig nyhedsbrevet her