Book et foredrag hvor mennesket altid er i centrum!

Fortællinger forbinder os. De inspirerer, styrker eller giver os mulighed for at spejle vores eget liv.

Det er her vi ikke længere føler os alene!

"Det blev virkelig en aften i følelsernes tegn, det kunne mærkes, ses og høres i hele lokalet, da Mette holdt foredrag og efterfølgende. Alt det ramte helt ind i sindet, både personligt og fagligt :-)" Forælder

Pårørende, Tanker og Trivsel - foredrag

Står I og skal afholde et forældremøde eller et forældrearrangement, og har I lyst til, at det skal handle om forældrene?

Så kommer jeg gerne og giver en kærlig pep-talk til forældrene om at huske at passe godt på dem selv og sørge for, at der også er plads til dem trods en travl og presset hverdag - og endelig tips til hvordan det kan være muligt.

Vil du gerne høre mere? - Så kontakt mig gerne nu.

Mennesket i centrum - foredrag

Personlig ledelse og samarbejde er en forudsætning for et godt samarbejde med hjælpere i hverdagen.

Jeg har skrevet bogen "Mennesket i centrum", som handler om, hvordan du kan skabe et godt samarbejde med din hjælper samtidig med, at du har plads til at være den du er. Læs mere om bogen her

I foredraget dykker jeg ned i nogle konkrete temaer, og fortæller også om mine egne erfaringer, og publikum er velkomne til at komme med deres input.

Vil du gerne høre mere? - Så kontakt mig nu.

Forældresamarbejde

Dette foredrag er rettet mod fagpersonale inden for specialområdet. Målet er at inspirere til et anerkendende og respektfuldt forældresamarbejde. Det vil tage udgangspunkt i forældresamarbejde fra et forældreperspektiv, men med et fælles ansvar for øje, der vil være personlige anekdoter, anbefalinger og tid til refleksion med små workshops.

Så har I brug for en inspiration til et fagligt møde, så kontakt mig nu

Stress på arbejdspladsen

Dette foredrag handler om forebyggelse og håndtering af stress på arbejdspladsen, og om hvordan man hjælper en medarbejder tilbage på arbejdspladsen igen.


Foredraget har et lille twist, da jeg også vil komme ind på, hvordan man støtter alle de medarbejdere, som også har deres familie “med på arbejde”, fordi de enten er pårørende eller forældre til særligt udsatte personer med fx handicap, psykisk sårbarhed eller alvorlig sygdom.


Som eksempel så opfatter, ifølge Bedre Psykiatri, hver tredje dansker sig som pårørende til en person med en psykisk sygdom, hvor der kan være en delvis eller fuld belastningsgrad. Så sandheden er, at rigtig mange har en ekstra belastning uden for arbejdspladsen - og hvordan støtter man lige dem, så de kan fastholde deres tilknytning til arbejdsmarkedet?


Som mor til to børn med handicap, har jeg været i arbejde i alle årene og aldrig haft en stresssygemelding. Det gør mig på ingen måde til en helt, men jeg har fået mine egne personlige erfaringer i forhold til, hvad der skal til, og som jeg også vil fortælle om.

Book et foredrag og få viden og inspiration inden for stress på arbejdspladsen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min erfaring, som forælder til børn med særlige behov, og jeg vil glæde mig til at give dig tips, viden og værktøjer, så du kan få mere energi, overskud og plads til dig selv.


Tilmeld dig nyhedsbrevet her