Book et foredrag hvor mennesket altid er i centrum!

Fortællinger forbinder os. De inspirerer, styrker eller giver os mulighed for at spejle vores eget liv.

Det er her vi ikke længere føler os alene!

Testimonials

"Det var godt at høre om forældresamarbejdet fra en forældres perspektiv - de faldgrupper og problematikker, som kan opstå i samarbejdet når/hvis kommunikationen ikke fungerer."


"Mette var god til at sætte ord på forældrerollen i det rette perspektiv over for os som faggruppe."


"Det var personligt og relevant."


"Jeg oplevede Mette som en meget indlevende og empatisk fortæller. Foredraget var udført med en professionel ro og med en fin blanding af personlige oplevelser samt rådgivning til ”det gode forældresamarbejde.”

- Skovemoseskolen

Forældresamarbejde - foredrag

Står I og har brug for ny inspiration og input til et fagligt møde eller et forældrearrangement, så kunne det være et foredrag om forældresamarbejde set fra et forældreperspektiv.

Foredraget fås nemlig i to versioner - en til fagpersonale inden for specialområdet og en version rettet til forældre til børn med særlige udfordringer, hvor der lægges særligt vægt på "tab/sorg" og "accept"


Foredraget tager jer med gennem:

  • Forældrerejsen

  • Forældresamarbejde set fra et forældreperspektiv

  • Fagpersoners særlige ansvar

  • Forældresamarbejde i praksis

Målet er at inspirere til et anerkendende og respektfuldt forældresamarbejde. Det fælles budskab for begge foredrag er, at forældresamarbejdet netop er et samarbejde, og det derfor kræver et engagement fra begge parter, hvis man vil lykkes med at skabe de bedst mulige vilkår for børnenes trivsel og udvikling.

Der vil være personlige anekdoter, anbefalinger og tid til refleksion.

Kontakt mig nu!

"Det blev virkelig en aften i følelsernes tegn, det kunne mærkes, ses og høres i hele lokalet, da Mette holdt foredrag og efterfølgende. Alt det ramte helt ind i sindet, både personligt og fagligt :-)" Forælder

Pårørende og trivsel - foredrag

Står I og skal afholde et forældremøde eller et forældrearrangement, og har I lyst til, at det skal handle om forældrene?

Så kommer jeg gerne og giver en kærlig pep-talk til forældrene om at huske at passe godt på dem selv og sørge for, at der også er plads til dem trods en travl og presset hverdag - og endelig tips til hvordan det kan være muligt.

Vil du gerne høre mere? - Så kontakt mig gerne nu.

Sådan får du en god hverdag med dine hjælpere - foredrag

Personlig ledelse og samarbejde er en forudsætning for, at man som arbejdsleder kan få en god hverdag sammen med ens hjælpere.

Foredraget handler om, hvordan du kan tage ansvar for din egen trivsel i dit samarbejde, men også hvad der er vigtigt i et respektfuldt og anerkendende samarbejde.

I foredraget dykker jeg ned i forskellige temaer som fx accept, vores tanker, personlig ledelse, tydelig kommunikation m.m.

Temaer som bl.a er hentet fra min bog "Mennesket i centrum", som handler om, hvordan du kan skabe et godt samarbejde med din hjælper samtidig med, at du har plads til at være den du er. Læs mere om bogen her

Der vil være personlige anekdoter og tid til refleksion.

Vil du gerne høre mere? - Så kontakt mig nu.

Stress på arbejdspladsen

Dette foredrag handler om forebyggelse og håndtering af stress på arbejdspladsen, og om hvordan man hjælper en medarbejder tilbage på arbejdspladsen igen.


Foredraget har et lille twist, da jeg også vil komme ind på, hvordan man støtter alle de medarbejdere, som også har deres familie “med på arbejde”, fordi de enten er pårørende eller forældre til særligt udsatte personer med fx handicap, psykisk sårbarhed eller alvorlig sygdom.


Som eksempel så opfatter, ifølge Bedre Psykiatri, hver tredje dansker sig som pårørende til en person med en psykisk sygdom, hvor der kan være en delvis eller fuld belastningsgrad. Så sandheden er, at rigtig mange har en ekstra belastning uden for arbejdspladsen - og hvordan støtter man lige dem, så de kan fastholde deres tilknytning til arbejdsmarkedet?


Som mor til to børn med handicap, har jeg været i arbejde i alle årene og aldrig haft en stresssygemelding. Det gør mig på ingen måde til en helt, men jeg har fået mine egne personlige erfaringer i forhold til, hvad der skal til, som jeg også vil fortælle om.

Book et foredrag og få viden og inspiration inden for stress på arbejdspladsen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min erfaring, som forælder til børn med særlige behov, og jeg vil glæde mig til at give dig tips, viden og værktøjer, så du kan få mere energi, overskud og plads til dig selv.


Tilmeld dig nyhedsbrevet her