Hjælp til stress

Stresshåndteringsforløb viser dig vejen fra ren "overlevelse" til en hverdag med nærvær, ro og energi!

Tænk, hvis det nu kunne være anderledes?

Du sover dårligt, er konstant træt, får hjertebanken og har måske svært ved at koncentrere dig og være nærværende. Din krop er i konstant alarmberedskab, og du bliver nemt irritabel eller ked af det

Du har forlængst tilsidesat dine egne behov, og du mestrer den svære disciplin at MULTITASKE - faktisk kan du den til perfektion. Alligevel har du en nagende følelse af konstant at være bagud, utilstrækkelig og under pres. 


Men tænk, hvis det kunne være anderledes? Tænk, hvad der vil ske, når du får lette og virkningsfulde værktøjer, så du kan lære at håndtere din overbelastning?Tænk, hvis det er vejen frem til mere energi, overskud og ro?

Vælg dig selv til allerede nu

Få indre ro, energi og overskud og find tilbage til nærværet 

Du fortjener det, og din familie er afhængige af det!

kr. 9.500,- for 10 sessioner 

Hvad får du ud af et forløb?

I første omgang gælder det om, at du får afhjulpet dine stresssymptomer i dit tempo, men under forløbet får du også viden og lette og virkningsfulde værktøjer til at få skabt en bæredygtig vej fremadrettet, så du kan balancere i livet - selvom der måske altid kan være mange "ekstra" udfordringer. Helt konkret får du

Plads til at være dig!

I løbet af forløbet vil du opleve at:

Testimonials

"Coachingforløbet hos Mette har givet mig støtten og værktøjerne til at arbejde konstruktivt med at komme ud af stressen." 


"Det er en ensom proces at være stresset og udbrændt ... Her har Mette i hver session givet kærlig og ærlig sparring om, hvad jeg kan tage fat på. På den måde har jeg følt, at jeg har haft en følgesvend, som hele tiden har guidet mig videre mod et mindre stresset liv." Trine


"Det, jeg har lært allermest om mig selv, er at mange af de ting som jeg har set som styrker: effektivitet, optimering, multitasking. Faktisk styrer mig mere end jeg styrer dem. Livet er ikke et sprint, men et marathon hvor jeg skal tage mig kærligt af mig selv for at kunne være langtidsholdbar og bæredygtig."

Hvad taler vi om?

Stresshåndteringsforløbet starter med en samtale, der giver et overblik over, hvordan din belastning påvirker dig lige nu - symptomer. Derfra bevæger du dig stille og roligt frem efter en trin-for-trin-metode, så du kommer igennem 4 trin, som sikrer, at du får den rette rækkefølge til at gøre dig fri fra din overbelastning. Og løbende får du værktøjer tilpasset dine behov.

Trin 1: Få mere energi og balance

Det første trin er at genskabe din energibalance. Her handler det om, at du i dit tempo får nedbragt din stress og dermed dine symptomer.

Det er hele fundamentet for, at du kan få overskud til at gå skridtet videre og få arbejdet med stress på den lange bane. 

Trin 2: Genskab kontakt mellem hoved og krop

Når man er overbelastet har man en tendens til at prøve at "regne den ud" og hovedet tager over, så man nemt mister kontakten mellem hoved og krop. Under dette trin arbejder du på at genskabe denne kontakt, så du hurtigere kan mærke stresssymptomer, dine grænser, og hvad der er godt for dig.

Trin 3: Find din vej til mere trivsel

Her finder du ud af, om du er på rette vej. Og om du lever efter de værdier, der er vigtige for dig.


Vores værdier er vores kompas. De er med til at definere, hvad der er god trivsel for dig. Når du har styr på dine værdier står du stærkere i dig selv, og du har lettere ved at sætte grænser - som også er noget du lærer her.

Trin 4: Sæt konkret handlinger i gang

Når du får omsat dine tanker til handling, vil du opleve den egentlige forandring i dit liv. Ægte forandring er nemlig ikke noget du kan tænke dig til. 


Du får derfor sat konkrete handlinger i gang, der støtter op om det liv, du vil leve fremadrettet for at kunne være mere i balance, leve i overensstemmelse med dine værdier og dit energiniveau.

Hvordan kommer vi i gang?

Forløbet indeholder

Bestil nu!

Forløbet strækker sig over 3-4 måneder. Betaling kan ske i 5 rater á 1.900,- kr. inkl. moms.

Virksomheder og kommuner tillægges moms. 


Skulle der være behov for yderligere sessioner, så får du selvfølgelig en god rabat!


NB: Husk at spørge din arbejdsplads, om de vil betale for forløbet. Det vil de tit. For det er klart et win-win for dem i forhold til omkostningerne til en sygemelding eller tab pga. den manglende effektivitet og produktivitet, der altid følger med.

Kommune betaling

Det er også muligt at søge din kommune om at få dækket beløbet under §11, stk. 3 i Serviceloven: Forebyggende indsats for familier. 

Mit "wake up call"

I et uopmærksomt øjeblik kører jeg op bag i en holdende bil - en "simpel" ulykke uden tilskadekommende, men det er meget mere end det. Det er kulminationen på mange års travlhed, udmattelse, overbelastning og tilsidesættelse af mig selv. 


Der sidder jeg så til tjek hos min læge, som kender mine børn og derfor nøgtern siger: “Du lever tre liv - for dine børn lever jo i høj grad gennem dig!” 


Det er spot on. Hidtil havde jeg kørt som en spøgelsesbilist med mig selv som blind passager - med et konstant fokus på alle andres behov og trivsel. Med ét forstod jeg, at det var helt umenneskeligt at forvente, at jeg kunne blive ved med at være en "supermom" med tre liv. Ulykken var et wake up call. Jeg måtte finde helt nye veje til at få plads til mig selv, så jeg kunne få de nødvendige superkræfter, der skulle til. Vejen har været lærerig, lang og svær, men jeg ved i dag, at der er en farbar vej! Der er en farbar vej!


Jeg er mor til tre børn, de to født med et handicap, og selvom det tog en rum tid før jeg endelig forstod, at jeg havde en langtids overbelastning, så var det fantastisk at opleve den positive forandring, jeg fik skabt med de rette værktøjer og den rette viden. På egen krop oplevede jeg, at det er faktisk er muligt at afhjælpe stress, selvom man har mange udfordringer i livet.


Derfor står jeg klar ved din side i dag - klar til nænsomt at støtte dig, så du står stærkt i livets mange udfordringer.

MBSR-metode (Mindfulness-Baseret Stress-Reduktion)

Under forløbet arbejder vi bl.a med den anerkendte MBSR-metode (mindfulness-baseret stress-reduktion). MBSR er videnskabeligt testet og forskningsresultater har gentagende gange vist, at metoden har en meget markant effekt på bl.a stress. Metoden bruges til at arbejde med dine tanker, fordi langt det meste af vores stress opstår i vores tanker. Ved at arbejde med dine tanker lærer du, hvordan du kan ændre tanker, der stresser til tanker, der er mere støttende så du kan finde styrke til at finde mere ro og nye ressourcer. Der er ikke noget hokus pokus eller svært ved de øvelser, jeg tager dig igennem - du vil blive guidet nænsomt hele vejen i det tempo, der passer dig.

Symptomer på overbelastning! 

Måske kommer din overbelastning til udtryk ved at

Måske har du "vænnet" dig til en overbelastning, som har stået på i mange år eller måske helt opgivet håbet om, at det kan være anderledes? Men det kan det! Med de rette værktøjer, opmuntrende "tilråb" undervejs - og vigtigst, at du indser, at det ikke er nogen vej uden om for dig selv og din familie. 

Tag det første skridt til at få styringen på din overbelastning og din trivsel!

Få freebien 

Sådan lukker du ned for dit tankemylder

3 metoder, faktisk virker! Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel, Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.