Parsamtaler

Coachingforløb

Få nærheden og intimiteten tilbage

Der var engang, hvor I kunne grine ubesværet sammen, hvor det der blev sagt altid blev tolket positivt, og hvor nærhed og kærlighed var en helt naturlig del af hverdagen.

Der var engang, hvor der ikke var børn, 10 kg vasketøj, madpakker, indkøb, madlavning og kørsel frem og tilbage fra fritidsaktiviteter, der tog alt energien.

Og måske var der engang, hvor drømmen om en familie med helt "almindelige" børn fyldte fotorammen, men hvor hverdagen nu er fyldt med opslidende ting, der handler om de dejlige børn med særlige behov.

Træk i nødbremsen og få genstartet gnisten med et coachingforløb nu!

Hvad får I ud af et coachingforløb?

Alle par oplever udfordringer på deres vej, men om I kan holde sammen i længden afhænger af, hvor gode I er til at tale om jeres udfordringer og tackle dem sammen. I et coachingforløb får I et trygt rum til at få læring og indsigter til at mestre dette on-going samarbejde, så I kan forebygge et brud.

Med udgangspunkt i Jeres specifikke udfordringer, leder jeg processen, så I får

  • viden om hvordan I kan pleje kærligheden i hverdagen

  • konkrete redskaber til at skabe konstruktive rammer for gode samtaler

  • indblik i hvordan I kan møde udfordringer i fællesskab

  • forståelse for hvad forsoning egentlig kræver

  • brugbar indsigt i, hvordan I kan bevare og pleje jeres venskab, intimitet og fælles værdier.

SAMTALERNE ER IKKE PARTERAPI, men bygger på principper fra det forskningsbaserede parforholdsprogram PREP samt kognitiv- og transformativ coaching.

Det siges, at børn vokser op i mellemrummet mellem forældrene

Brug coachingforløbet til at få taget ansvar for "den gode stemning" og skab større trivsel i familien

Hvordan kommer vi i gang?

  • Et coachingforløb er på 8 sessioner. En session 1½ time og syv sessioner á 60 min. Det er muligt at tilkøbe ekstra sessioner.

  • Det kan foregå enten hos Tid til trivsel eller online. I vil altid kunne kontakte mig undervejs, som en del af forløbet, hvis I får behov for det.

  • Jeg har 100% tavshedspligt - det vil sige, at jeg ikke videregiver noget fra vores samtale.

  • Betaling foregår forud for samtalen. Det er muligt at betale i rater. Kontakt mig i så fald. Se desuden Handelsbetingelser

  • Afbud 24 timer før vores aftale er uden betaling.


Pris kr. 6.550,- inkl. moms.

Det er også muligt at booke parsamtale på timebasis eller anvende klippekort.

Hvad PREP?

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program. Det er et standardiseret pædagogisk program, oprindeligt udviklet i USA (University of Denver), men tilpasset danske forhold. Det bygger på forskning, som viser, hvilke faktorer, der har indvirkning på trivslen i parforholdet.

PREP-Kurset har et dobbeltfokus, nemlig at forebygge de faktorer, man ved der kan true et parforhold og at videreudvikle de faktorer, der kan fremme trivslen.

Forskellige undersøgelser viser, at det har en positiv effekt på parforholdet. Det virker! Men PREP er naturligvis ikke et "quick fix". Vi vil blive ved med at møde udfordringer i vores parforhold igen og igen. Kurset er derfor til for at få inspiration og konkrete værktøjer til, at vi kan nærme os hinanden og få mere trivsel.

PREP er IKKE parterapi.