Forældretrivsel - giv slip og tag pladsen

Coach- og mentorforløb 

for forældre til børn med særlige behov

Ikke alle dage, men der var dage

hvor jeg følte mig trist, handlingslammet og slidt

hvor den evige dårlige samvittighed fik mig til at føle mig utilstrækkelig

hvor jeg smilede, mens jeg indeni frygtede, at jeg ville bryde sammen

hvor jeg ville ønske, at nogen virkelig så, hvor meget jeg hver dag kæmpede for at gøre det godt, imens jeg prøvede at holde mig selv oppe!


Sådan har jeg tidligere ofte følt og tænkt. Måske er det noget du kan genkende?

For det er helt normalt efter lang tids overbelastning, at du føler dig grundtræt, slidt og for overvældet til at finde kræfterne til at få plads til dig selv. 


Det er jo ikke, fordi du ikke ved, hvor vigtigt det er, men din overbelastning har gjort dig hjemmeblind, når det gælder dine egne behov. For alt for længe har du tilsidesat dig selv. Energien og overskuddet er sluppet op, og nu drømmer du om


Måske sidder du nu og tænker, at det sagtens kunne være dig? Og måske tænker du også "At ja, det ville da være dejligt, men jeg ved ganske enkelt ikke, hvordan det er muligt, når jeg i forvejen knap nok har energi til det allermest nødvendige?"

Så har jeg en god nyhed, for det er muligt at få en forandring, som virkelig gør en positiv forskel for dig og din familie, selvom din hverdag presser dig. Det kræver to helt grundlæggende ting - beslutsomhed og kærlighed. Så selvfølgelig er det også muligt for dig! Det er nemlig to kvaliteter, du allerede har og bruger dagligt som forælder. 


Grib telefonen nu og ring til mig, også selvom du synes det hele er uoverskueligt og overvældende - og der måske er hverken hoved eller hale i det, du tænker og føler lige nu - fordi det er så uvant at tænke på dig selv


MEN tro mig - du har ventet længe nok!  


Lad os tale sammen om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skære "elefanten" op i små mundrette bidder, så du stille og roligt kan gå fra bevidstløs ørkenvandring til et liv, som du mestrer, men nu ud fra bevidste valg om, hvordan du selv får mere glæde og energi - plads til den du er. 


Det absolut bedste udgangspunkt for, at du kan hjælpe og støtte din familie.


RING NU PÅ TLF. 9330 7554

Giv dig selv den mulighed at gå fra følelsen af håbløshed, magtesløshed og udmattelse 

til oplevelsen af energi og overskud til at kunne balancere i livets mange udfordringer 

Hvad opnår du med et forløb?

Jeg vil møde dig der, hvor du er - menneske til menneske, og i vores samtaler kan vi udveksle tanker og perspektiver, men min primære opgave som coach er at stille nysgerrige og kærlige spørgsmål, som sikrer retning og fremdrift


Målet er at komme fra et liv i evig kamp og bekymring til en hverdag du mestrer i en grad, så du altid kan finde tilbage til indre ro, når der opstår nye udfordringer. En varig og bæredygtig forandring i dig, hvor din styrke vil komme fra et helt andet kærligt sted -  fordi den starter med dig!

Du vil fra gang til gang få konkrete værktøjer, der giver dig mulighed for at få skabt en forandring, så du efter endt forløb  

Hvad taler vi om og øver os på?

Med et forløb får du tid til at fordybe dig i det, der både kan være svært og sårbart, men som betyder meget for din trivsel. Under  forløbet støtter jeg til at få kontakt med dine behov og at få handlet på det, som giver dig glæde og energi. 


Du får et fordomsfrit frirum, hvor vi tager udgangspunkt i din livssituation, som den er lige nu. Hvad vil du have mere af, og hvad er muligt inden for din egen indflydelse? Der vil være fire grundpiller, som forløbet er bygget op omkring, og vi vil arbejde med mindfulness- og åndedrætsøvelser:

Dit fundament for energi og overskud. 

Accept, tanker og valg. Herunder forældreskab, den dårlige samvittighed og samarbejdspartnere.

Dit kompas for at handle i overensstemmelse med, hvem du er, og hvad du mener er vigtigt i dit liv.

Din vej til større gennemslagskraft og bedre relationer.


Det er alle områder, der giver dig et solidt fundament for, at du kan være der for din familie, stå stærkt i alle dine udfordringer, og samtidig have dig selv med - hele vejen!

Hvordan kommer vi i gang?

Se Handelsbetingelser

Vælg dig selv til allerede i dag!

Pris 9.600,- inkl. moms  

Kan betales i rater på 4 á 2.400,- kr. inkl. moms.


OBS!! Til og med den 17. september kan du få  50% på forløbet. Du sparer altså 4.800,- kr. Du har også mulighed for at betale i rater. 


Du har altid mulighed for tilkøb af yderligere sessioner. Dem får du naturligvis med rabat, fordi du allerede er i et forløb.


Det er muligt at søge din kommune om at få dækket beløbet under §11, stk. 3 i Serviceloven: Forebyggende indsats for familier. 

Forældrenetværksgrupper

Få et fordomsfrit rum, hvor du sammen med andre forældre til børn med særlige behov, deler og sparrer omkring et liv med helt særlige vilkår. Kontakt mig - måske kan der komme en netværksgruppe tæt på dig. 

Tlf. 93307554

e-mail: mette@tidtiltrivsel. com

Læs mere her.

Foredrag

Book et foredrag - altid med mennesket i centrum.

Læs mere her

Podcast om livet som forælder

Mød min medvært Lene Gabriel og mig i podcasten "i dag skal det handle om os". En podcast med to uperfekte mødre, der deler ud af deres liv med børn med særlige behov. Find os på din podcasttjeneste eller lyt med her


Få freebien 

Sådan giver du slip på 

den dårlige samvittighed

10 lyntips til at blive en endnu bedre forælder og partner” 

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel. Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.