Bliv coachet

Coaching kan hjælpe og støtte dig i din vej til at få lukket mere trivsel ind i dit liv. Coaching handler om at blive motiveret og fokuseret til at få sat handling på dine ønsker, drømme og længsler. 

Du kan fx bruge coaching når

Hvad er coaching?

Coaching er en ligeværdig samtaleform, hvor dine ønsker og behov er i centrum.


Du bliver stillet en række spørgsmål, som sikrer, at du trygt bliver ledt frem ad den vej, som er rigtig for dig for, at du kan opnå dine mål. Ingen svar er forkerte og der findes ingen facitsvar. Som din coach vil jeg være støttende, nysgerrig, lyttende, og du vil også opleve, at du kærligt bliver udfordret for at sikre handling. Men det er dine valg, din nysgerrighed og dit mod, der skal give dig den varige forandring. Jeg er her for at støtte dig på vej.


Alle samtaler er fortrolige og omfattet af tavshedspligt.

Få en gratis afklarende samtale

For at få en god og styrkende oplevelse, når du bliver coachet, er det vigtigt, at du føler dig tryg, og at der er et godt match.


Derfor tilbyder jeg en gratis afklarende samtale, som foregår pr. telefon. Varighed 15-20 min.. Du vil få en klar idé om

Ellers sagt enkelt, du vil blive klogere på, om coaching er noget for dig. Hvis du ikke synes, at det er noget for dig, så er du blevet en erfaring rigere. Og det helt fint for mig.

Book en gratis samtale 

Når du bliver coachet af mig, så vil du opleve

Du vil have min fulde opmærksomhed og støtte! 

Hvordan kommer vi i gang?


Book under den type coaching som passer dig!


1:1 Coaching

Forældretrivsel - forløb

Bruger-hjælper samarbejde - forløb