Hjælp til stress

Stresshåndteringsforløb viser dig vejen fra hektisk overlevelse til en nærværende hverdag

Du har fortjent mere ... energi, glæde og overskud!

Lær at mestre den svære disciplin at passe på dig selv - Nu!

Du sover dårligt, er konstant træt, får hjertebanken, har måske svært ved at koncentrere dig og være nærværende. I stedet bliver du nemt irritabel og vred. 

Du mestrer den svære disciplin at MULTITASKE - faktisk kan du den til perfektion. 

For på vej ud til vaskemaskinen, smider du lige et par tallerkener i opvaskeren, flytter et par sko i entreen, hænger en jakke op på knagen, imens du allerede er i gang med at planlægge, at du efter din indkøbstur i morgen også lige kan nå at hente en pakke hos pakkeshoppen. 


Forestillingen om, at du skal fikse alt, og at hele familiens trivsel afhænger af dig, er du helt holdt op med stille spørgsmål ved! Ja, selv på arbejdet giver du dig 120% - for det skulle nødigt hedde sig, at du ikke kan passe dit arbejde...


Med børn er der bare mange ting. Og med børn med særlige udfordringer, er der ALTID mange ting og i mange mange år frem. 


Men tænk, hvis det kunne være anderledes? 

Længes du efter et liv, hvor du ikke hele tiden er i "overlevelse" og din krop er i alarmberedskab? Fortæller du også dig selv, at du bare liiiige skal det dit eller dat, så vil det være muligt at få tid og overskud - selvom du Inderst inde godt ved, at der ALTID vil komme noget nyt? 


SÅ ER DET TID TIL AT HANDLE NU!


Som mor til tre børn, de to født med et handicap, har jeg oplevet, at det er muligt at skabe positive forandringer med de rette værktøjer og den rette viden. Det er faktisk muligt at afhjælpe stress, selvom der er mange udfordringer i ens livsvilkår.


Men du har brug for de rette værktøjer og den rette viden og støtte, så du kan få nedbragt dit stressniveau og få ny energi til at gøre det, du har brug for og det, der giver dig glæde, nærvær og overskud. Alt det din familie er afhængige af. 


Jeg står klar ved din side og vil støtte dig på din vej. 

Symptomer på overbelastning! 

Måske kommer din overbelastning til udtryk ved at

Og er du samtidig forælder til et barn med særlige behov,? Så er det min erfaring, at det er en livslang øvelse at huske at passe på dig selv og holde et højt stressniveau for døren. Med tiden "vænner" du dig måske til en overbelastning, som i virkeligheden har stået på i mange år. Men det kan altså  ændre sig til det bedre, når du gennemgår et stresshåndterings-forløb med de rette værktøjer og opmuntrende "tilråb" undervejs.

Tag det første skridt til at få styringen på din trivsel og din overbelastning.

Vælg dig selv til allerede nu

Få indre ro, energi og overskud og find tilbage til nærværet 

Du fortjener det, og din familie er afhængige af det!

kr. 8.800,- for 8 sessioner (3-4 måneder)

Hvad får du ud af et forløb?

I første omgang gælder det om, at du får afhjulpet dine stresssymptomer, men under forløbet får du samtidig viden og værktøjer til at få skabt en bæredygtig vej fremadrettet, så du kan balancere i livet - selvom der måske altid kan være mange "ekstra" udfordringer. Helt konkret får du

Plads til at være dig!

I løbet af denne proces vil du opleve at:

Testimonials

"Coachingforløbet hos Mette har givet mig støtten og værktøjerne til at arbejde konstruktivt med at komme ud af stressen." 


"Det er en ensom proces at være stresset og udbrændt ... Her har Mette i hver session givet kærlig og ærlig sparring om, hvad jeg kan tage fat på. På den måde har jeg følt, at jeg har haft en følgesvend, som hele tiden har guidet mig videre mod et mindre stresset liv." Trine

"Det, jeg har lært allermest om mig selv, er at mange af de ting som jeg har set som styrker: effektivitet, optimering, multitasking. Faktisk styrer mig mere end jeg styrer dem. Livet er ikke et sprint, men et marathon hvor jeg skal tage mig kærligt af mig selv for at kunne være langtidsholdbar og bæredygtig."  

Hvad taler vi om?

Stresshåndteringsforløbet starter med en samtale, der giver et overblik over, hvordan din belastning påvirker dig lige nu - symptomer. Derfra bevæger du dig stille og roligt frem efter en trin-for-trin-metode, så du kommer igennem 4 trin, som sikrer, at du får den rette rækkefølge til at gøre dig fri fra din overbelastning. Og løbende får du værktøjer tilpasset dine behov.

Trin 1: Få mere energi og balance

Det første trin er at genskabe din energibalance. Her handler det om, at du i dit tempo får nedbragt din stress og dermed dine symptomer.

Det er hele fundamentet for, at du kan få overskud til at gå skridtet videre og få arbejdet med stress på den lange bane. 

Trin 2: Genskab kontakt mellem hoved og krop

Når man er overbelastet har man en tendens til at prøve at "regne den ud" og hovedet tager over, så man nemt mister kontakten mellem hoved og krop. Under dette trin arbejder du på at genskabe denne kontakt, så du hurtigere kan mærke stresssymptomer, dine grænser, og hvad der er godt for dig.

Trin 3: Find din vej til mere trivsel

Her finder du ud af, om du er på rette vej. Og om du lever efter de værdier, der er vigtige for dig.


Vores værdier er vores kompas. De er med til at definere, hvad der er god trivsel for dig. Når du har styr på dine værdier står du stærkere i dig selv, og du har lettere ved at sætte grænser - som også er noget du lærer her.

Trin 4: Sæt konkret handlinger i gang

Når du får omsat dine tanker til handling, vil du opleve den egentlige forandring i dit liv. Ægte forandring er nemlig ikke noget du kan tænke dig til. 


Du får derfor sat konkrete handlinger i gang, der støtter op om det liv, du vil leve fremadrettet for at kunne være mere i balance, leve i overensstemmelse med dine værdier og dit energiniveau.

Hvordan kommer vi i gang?

Forløbet indeholder

Skulle der være behov for yderligere sessioner, så får du selvfølgelig en god rabat!

Betaling kan ske i 4 rater á 2.375,- kr. inkl. moms.

Virksomheder og kommuner tillægges moms. 


NB: Husk at spørge din arbejdsplads, om de vil betale for forløbet. Det vil de tit. For det er klart et win-win for dem i forhold til omkostningerne til en sygemelding eller tab pga. den manglende effektivitet og produktivitet, der altid følger med.

Kommune betaling

Det er også muligt at søge din kommune om at få dækket beløbet under §11, stk. 3 i Serviceloven: Forebyggende indsats for familier. 

Min rolle

Min primære opgave er at sikre retning og fremdrift ved at stille nysgerrige og omsorgsfulde spørgsmål - og at give dig viden og de værktøjer, som du har brug for at genvinde styringen og få ro, glæde og mening igen.


Jeg vil nænsomt støtte dig i din vej til mere plads til dine behov og ønsker, så du står stærkt i livets mange udfordringer. 

MBSR-metode (Mindfulness-Baseret Stress-Reduktion)

Under forløbet arbejder vi bl.a med den anerkendte MBSR-metode (mindfulness-baseret stress-reduktion). MBSR er videnskabeligt testet og forskningsresultater har gentagende gange vist, at metoden har en meget markant effekt på bl.a stress. Metoden bruges til at arbejde med dine tanker, fordi langt det meste af vores stress opstår i vores tanker. Ved at arbejde med dine tanker lærer du, hvordan du kan ændre tanker, der stresser til tanker, der er mere støttende så du kan finde styrke til at finde mere ro og nye ressourcer. Der er ikke noget hokus pokus eller svært ved de øvelser, jeg tager dig igennem - du vil blive guidet nænsomt hele vejen i det tempo, der passer dig.

Få freebien 

Sådan lukker du ned for dit tankemylder

3 metoder, faktisk virker! Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet Tid til Trivsel, Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.