"Du har kritiseret dig selv i årevis, og det har ikke virket. Prøv at anerkende dig selv og se hvad der sker"

Louise Hay

1:1 

Der skal også være plads til at være mig!

I et uopmærksomt øjeblik kører jeg op bag i en holdende bil - en "simpel" ulykke, men det er meget mere end det. Det er kulminationen på mange års travlhed, udmattelse, overbelastning og tilsidesættelse af mig selv. 


Der sidder jeg så hos en læge, som jeg stort set aldrig har vekslet et privat ord med, der har handlet om mig, men han kender mine børn. Lige der åbner han mine tårerkanaler med fuld styrke med de magiske og anerkendende ord, jeg aldrig vil glemme:


“Du lever tre liv - for dine børn lever jo i høj grad gennem dig!” 


Det er spot on. Han behøver ikke at sige mere, for jeg ved præcis, hvad han mener. Hidtil havde jeg kørt som en spøgelsesbilist med mig selv som blind passager - med et konstant fokus på alle andres behov og trivsel. Med ét forstod jeg, at det liv krævede helt umenneskelige superkræfter, og ulykken var et wake up call. Jeg skulle finde helt nye veje til mere ro og balance - plads til mig. 


Det lykkes, ikke med et trylleslag, men det er lykkes ved hjælp af flere forskellige metoder - og jeg vil med stor glæde hjælpe dig med at finde din vej til det, du har brug for at kunne finde hjem til dig selv igen i en ny og stærkere version.

Hvad kan jeg bruge coaching til?

I et liv som forælder eller pårørende til et menneske med diagnose eller særlige behov, vil du opleve mange livskriser, mange ting du skal tage beslutninger om, mange ting, der er uden for din indflydelse, mange ting, som har direkte betydning for det liv, du drømmer om og de behov, som du har, men som du typisk tilsidesætter. 

Det er en stor mundfuld, men med coaching er det muligt at bryde "elefanten" ned i mindre bidder, og få hjælp og støtte til det, som fylder lige nu. 

Det kan fx være 

At bevare styrken, modet, glæden og tilliden kan være en udfordring, når man er hårdt presset, men det er muligt!


Min primære opgave er at sikre retning og fremdrift ved at stille nysgerrige, omsorgsfulde og reflekterende spørgsmål - og at give dig relevante værktøjer undervejs. Værktøjer du kan vende tilbage til igen og igen - og som både vil give dig en større forståelse af dig selv, dine værdier og helt lavpraktisk få sat handling på det, du har brug for at få sat handling på.


Så tøv ikke - insister på at din trivsel er vigtig og book en afklarende samtale nu! 

Hvordan kommer vi i gang?


Priser 

*Alle priser er inkl. moms. Studerende og personer på overførelsesindkomst kan efter aftale få en reduktion på 1:1 coaching.

Testimonials

Varme anbefalinger herfra til Mette og Tid til Trivsel. I Mette fandt jeg en uvurderlig støtte til at nå et personligt mål. Hendes tilgang til coaching, stærke faglighed og empatiske væsen har været en fornøjelse at stifte bekendtskab med. Det har bestemt givet mig nye indsigter. Tak, Mette!  Sanne Brandt Hedegaard

Mette er en super engageret og nærværende coach. Hun lytter bag ordet og formår at hive essensen ud af alt det talte. Jeg følte mig enormt forstået og rummet i mit forløb hos Mette. Der var plads til både grin, gråd, og glæde og jeg kan varmt anbefale Mette som coach. Rikke Jespersen

Jeg oplever Mette som en virkelig dygtig, engageret og empatisk coach. Hun har en fabelagtig evne til at få identificeret de ledetråde, der giver mening og værdi i dit liv. Ledetrådene har været afgørende for at jeg kunne nå mine mål. Af hjertet tak til Mette for at hjælpe mig på denne rejse. Anita Veihe

Det, jeg har lært allermest om mig selv, er at mange af de ting som jeg har set som styrker: effektivitet, optimering, multitasking. Faktisk styrer mig mere end jeg styrer dem. Livet er ikke et sprint men et marathon hvor jeg skal tage mig kærligt af mig selv for at kunne være langtidsholdbar og bæredygtig. Trine  Wehnert


Du er så fantastisk godt og sødt menneske. Men ikke mindst, så har du nogle helt specielle evner og kompetencer, som jeg sjældent støder på - tak fordi du vil mig og altid står klar til at lytte og hjælpe. Maja Rozen Nicolaisen

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min erfaring, som forælder til børn med særlige behov, og jeg vil glæde mig til at give dig tips, viden og værktøjer, så du kan få mere energi, overskud og plads til dig selv. 


Tilmeld dig nyhedsbrevet her