Om Tid til Trivsel


I Tid til Trivsel ønsker jeg at styrke forældre og pårørende bedst muligt til at indse deres eget ansvar for trivsel, men også at blive klædt på til at stå op for dem selv - selv når de gang på gang må møde udfordringer i deres liv. 

Som forælder er du eksperten i dit eget barns trivsel. Der er ingen, som kender dit barn bedre end dig. Der er ingen som dig, der forstår, hvad dit barn har brug for.

Men hvad med din trivsel? Og hvad skal der til for, at der også er plads til dig?  

Som forælder til børn med særlige behov ved jeg, at det kræver, at du skal være stærkere end de fleste, og at du tager ansvar for at holde fast i, hvem du også er

Det er min egen oplevelse, at når vi forældre står solidt i os selv, og når vi lukker glæden ind, så trives vores børn også bedre. Vi skal starte med os selv, og det kan betyde, at vi må stoppe op og tage os af den overbelastning, som ofte er en del af livsvilkåret. En vigtig del af den ligning er også trivslen i vores parforholdet, og derfor holder Tid til Trivsel også forebyggende parforholdskurser PREP. Og et andet vigtigt ben er naturligvis søskende til børn med særlige behov - at der også bliver skabt et trygt samtalerum til at mestre den særlige rolle. Se under Specialydelser.

Vi kan alle have behov for en hjælpende hånd til at få retning igen, når livet rammer os. Her i Tid til Trivsel vil jeg derfor gøre mit bedste for at støtte og inspirere dig til at få øje på dine muligheder for at tage hånd om din egen trivsel, der hvor du er i dit liv lige nu. 

Tid til Trivsel er for mig et mindset. En måde at være i livet, og en måde at tænke om det, der sker i livet. Men trivsel er ikke noget du alene kan tænke dig til – så derfor vil du også altidværktøjer og små praksisser, du kan tage med ind i din hverdag – vejen til at du får sat dig selv på dagsordenen, og du dermed får mere energi og overskud, som du kan dele ud af

Typisk kræver mange af vores børn, at vi støtter dem resten af vores liv, og undervejs vil vi skulle samarbejde med mange forskellige personer for at kunne støtte vores børn bedst muligt, og her er min tilgang at samarbejde er et fælles ansvar. Derfor holder jeg også foredrag om, hvordan man skaber et respektfuldt og anerkendende samarbejde. Se under Foredrag.  

Alle har deres at slås med - men det starter med os selv og tager ansvar for egen trivsel. Der er på ingen måde egoistisk. Det er selvkærligt – og over for vores kære er det både ansvarligt og næstekærligt.

Mette Drejer

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min erfaring, som forælder til børn med særlige behov, og jeg vil glæde mig til at give dig tips, viden, værktøjer - og ja selvfølgelig også tilbud, så du kan få mere energi, overskud og plads til dig selv. 


Tilmeld dig nyhedsbrevet her