Testimonials

1:1 coaching og forløb

Varme anbefalinger herfra til Mette og Tid til Trivsel. I Mette fandt jeg en uvurderlig støtte til at nå et personligt mål. Hendes tilgang til coaching, stærke faglighed og empatiske væsen har været en fornøjelse at stifte bekendtskab med. Det har bestemt givet mig nye indsigter. Tak, Mette!  Sanne Brandt Hedegaard

Mette er en super engageret og nærværende coach. Hun lytter bag ordet og formår at hive essensen ud af alt det talte. Jeg følte mig enormt forstået og rummet i mit forløb hos Mette. Der var plads til både grin, gråd, og glæde og jeg kan varmt anbefale Mette som coach. Rikke Jespersen

Jeg oplever Mette som en virkelig dygtig, engageret og empatisk coach. Hun har en fabelagtig evne til at få identificeret de ledetråde, der giver mening og værdi i dit liv. Ledetrådene har været afgørende for at jeg kunne nå mine mål. Af hjertet tak til Mette for at hjælpe mig på denne rejse. Anita Veihe

Det, jeg har lært allermest om mig selv, er at mange af de ting som jeg har set som styrker: effektivitet, optimering, multitasking. Faktisk styrer mig mere end jeg styrer dem. Livet er ikke et sprint men et marathon hvor jeg skal tage mig kærligt af mig selv for at kunne være langtidsholdbar og bæredygtig. Trine  Wehnert


Du er så fantastisk godt og sødt menneske. Men ikke mindst, så har du nogle helt specielle evner og kompetencer, som jeg sjældent støder på - tak fordi du vil mig og altid står klar til at lytte og hjælpe. Maja Rozen Nicolaisen

Forældrenetværkgrupper 

5 stjerner til det hele - fantastisk varm og dygtig leder og stor tolerance og støtte i gruppens medlemmer - Tusind tak!"

"Det har været et fantastisk forløb. Sårbart, modigt og meget ærligt. Meget harmonisk gruppe med stor rummelighed. Mette Drejer er top-professionel som mødefacilitator og med en stor troværdig. Hun var dygtig til at sætte rammen og holde dialogen på sporet."

"Det var så god en oplevelse at være sammen med andre forældre med sårbare børn og en alletiders guidning og oplægsholder af Mette Drejer"

"Tak kære Mette - det var rigtig dejligt for mig at være der med dig og de andre kvinder. Jeg har fået mere mod på livet igen."

"Dejligt med struktur på timerne og meget relevante temaer, som alle kan se sig selv i."

Det gjorde indtryk på mig : "...de andres imødekommenhed, åbenhed, forståelse og rummelighed."

Foredrag og workshop

"Det var godt at høre om forældresamarbejdet fra en forældres perspektiv - de faldgrupper og problematikker, som kan opstå i samarbejdet når/hvis kommunikationen ikke fungerer."


"Mette var god til at sætte ord på forældrerollen i det rette perspektiv over for os som faggruppe."


"Det var personligt og relevant."


"Jeg oplevede Mette som en meget indlevende og empatisk fortæller. Foredraget var udført med en professionel ro og med en fin blanding af personlige oplevelser samt rådgivning til ”det gode forældresamarbejde.”

- Skovemoseskolen


"Jeg har været til mange foredrag, men jeg tror det er første gang jeg ikke sad og tænkte på noget andet imens."

"Der var en god balance mellem forældrerollen og så det teoretiske"

"Jeg synes, det er rigtig godt den måde du tør være i din sårbarhed"

Specialskolen Bramsnæsvig


"Det var godt at blive mindet om, hvor meget "ekstern stress" betyder."

"Jeg fik virkelig øje på, hvor stort et ansvar vi forældre har for stemningen i familien"

Dansk Forening for Osteogenesis Imperfecta (DFOI)

Arbejdsleder forløb

"Jeg har lært, hvor vigtigt det er at sætte grænser overfor alle mine hjælpere, jeg havde specielt svært ved at sætte grænser over for én hjælper. Det har været en stor øjenåbner for mig, hvor meget jeg har fundet mig i, og hvor meget jeg selv har båret på, og tilsidesat mine egne behov, frem for hjælpernes. Mette er et utroligt dejligt menneske, og en fantastisk coach, som bliver ved med at spørge ind, hun går helt i dybden. Mette har virkelig fået mig til at ændre nogle svære ting vedr. mine hjælpere. " 

Mette Høver


"Det har været en kæmpe stor øjenåbner at blive coachet af Mette, og hun har fået mig til at ændre hele min procedure, når jeg skal afholde jobsamtaler. Når jeg afholdte jobsamtaler med potentielle hjælpere, har jeg tit følt, at ansøgeren talte mig efter munden, og derved fik jeg ansat en hjælper, som ikke matchede mig og mine værdier. Det gjorde mig frustreret og ked af det. Jeg fandt ud af, at jeg havde mere travlt med at fortælle hjælperen om de praktiske ting, end at fortælle om hvem jeg er, og hvilke værdier jeg har, og hvad man som hjælper får ud af være ansat hos mig. Mette stiller de rigtige spørgsmål og går i dybden med problemstillingerne. Mette er et fantastisk menneske, og hendes positive sind smitter." 

Siv Ipsen


Jeg har lært at se nye indgangsvinkler, som hører med i min bagage. Jeg har også fået en ny og tydligere indsigt i andres adfærd. Det har virkelig været godt. Og føler mig mere sikker nu, efter at der er blevet løsnet op i mange spekulationer. 

Det har som altid været helt igennem fantastisk og spændende at bruge Mette til en så dybdegående coaching som jeg var igennem.

Maja Rozen Nocolaisen