Bogomslag Helle Serup

Bestil lydbogen her

Mennesket i centrum er indtalt som lydbog, som kun kan købes på "Tid til Trivsel". Pris kun kr. 80,- 

Mennesket i centrum: en guide til personlig ledelse og det gode samarbejde i en hjælperordning/af Mette Drejer


Efter mange år at have samarbejdet med hjælpere til min handicappede søn, fik jeg den idé at skrive en bog om, hvordan man kan få sig selv med i dette samarbejde.


“Mennesket i centrum” er primært til personer, som er afhængige af en personlig handicaphjælper. Bogen har til formål at støtte og inspirere til at tage ansvar for egne behov, men også at sikre et velfungerende samarbejde. 

Her er en vigtigt forudsætning, at vi selv er bevidste om, hvad der skal til for, at vi bedst trives med at have andre mennesker i vores hjem hver eneste dag. Det hele starter her - og derfor giver bogen et bud på centrale overvejelser, som kan være nyttige for at skabe ens egen vej til et godt bruger-hjælper samarbejde. Læs om 


Bruger-hjælper samarbejdet er en udviklingsproces, hvor vi løbende bliver klogere på at lede os selv og andre - specielt når vi husker mennesket i centrum.

Læs: indholdsfortegnelse og forord


Bogen henvender sig primært til brugere, men pårørende, hjælpere og fagfolk, som ønsker viden, indsigt og erfaringer indenfor dette område, vil også kunne få glæde af den. 


Mennesket i centrum: en guide til personlig ledelse og det gode samarbejde i en hjælpeordning. 

Paperback, 188 sider

ISBN: 9788743025924

Udgivelsesår: 2020

Pris 190,-  inkl. moms.

Sendes til dig fragtfrit!

Bemærk - e-bogen kan købes på diverse online-tjenester.

Omtale og anmeldelser

"Mette Drejer er kommet mig i forkøbet og skrevet denne fantastiske bog "Mennesket i centrum" som handler om livet med en hjælpeordning. Gør dig selv og dine ansatte den tjeneste at læse den. Du vil ikke fortryde det. Og hvis jeg skulle være så heldig, at der sidder nogle hjælpere ude bag skærmene og følger denne blog så vil jeg sige bogen er også værd at læse for jer."      Jauss Psykologi 

"Bogen er helt igennem super god og brugbar på mange måder. Giver reflektioner helt ind i baghovedet hvor de arbejder videre. Kan kun anbefale at læse den. Også selvom du ikke har BPA-ordning, men fx er kronisk syg eller på anden måde har kontakt til systemet." Maja

"Der er masser af guldkorn at hente i bogen, så den kan klart anbefales!"  Lisette

"En af bogens styrker er, at den er fyldt med udsagn fra både hjælpere og brugere...men også at forfatteren ved, hvad hun skriver om ud fra egne erfaringer, som hun formår at løfte ud over det strengt personlige og op på et generelt niveau."

Kilde: Gode råd og øvelser til dig, der skal ansætte en hjælper (Dansk handicap Forbund, FK nyt 1, 2021)


Andre:

Mennesket i centrum - en guide til personlig ledelse og det gode samarbejde i en hjælpeordning. (LEV, 4/2020) 

Mor debuterer som forfatter: Jeg håber at kunne hjælpe andre/Anne-Mette Rasmussen (Frederiksborg Amts Avis) 

Få succes med en hjælpeordning/CP Magasinet Indblik nr.3/2020 

Boganmeldelse af Mikkel H. Lund / DHO  (Din handicapordning) 

BPA-Bladet 2/2020 

Ny bog om hjælpeordning: Mennesket i centrum/Birgitte Bjøkman (RYK 3/2020) 

"Mennesket i centrum": find glæden i det, som du selv kan tage kontrol over/Chanette Holst (Dansk Handicap Forbund Nordvest (nr. 2/2020) 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min erfaring, som forælder til børn med særlige behov, og jeg vil glæde mig til at give dig tips, viden, værktøjer - og ja selvfølgelig også tilbud, så du kan få mere energi, overskud og plads til dig selv. 


Tilmeld dig nyhedsbrevet her