Podcast

Værter: Lene Gabriel og Mette Drejer

Find podcasten på Spotify, Podimo, iTunes m.fl. eller lyt til den her

Jeg sidder på en kaj i Nordhavn sammen med Lene, og snakken går naturligt og ubesværet. 

Lene har læst min bog "Mennesket i centrum" - og har kontaktet mig for sparring, for hun er selv mor til en datter med et handicap. 

Bagefter er vi begge to enige om, at der er noget her, vi ikke helt er færdige med - og der var noget vi to skal sammen. Hvad det er, er der ingen af os der ved på det tidspunkt. Det er blot en meget stærk fornemmelse.

Kort tid efter i Lenes have og i en skøn gammel hængesofa er der igen snak, latter og mange "det kender jeg godt". Det er som om, vi har kendt hinanden i 100 år - og alligevel ved vi intet om hinanden.

Det hele er lidt crazy, og pludselig ryger det ud af mig - "Skal vi lave en podcast sammen?" Lene griber den straks - og derfra kaster vi os  ud i en ukendt verden med stor entusiasme - og for nu at være helt ærligt også med en vis frygt. Tænk at lukke andre ind i vores forældreunivers. Tænk, at andre hører om vores tanker og følelser. Tænk at åbne op for vores sårbarhed, fejl og mangler.Tænk, hvis vi siger noget vrøvl. Hvad vil andre mon tænke? 

Da mikrofonen bliver tændt, og vi sidder sammen i sofaen i mit sommerhus, glemmer vi alle forbehold og bekymringer - vi lader hjertet tale.


Denne podcast er til dig, der gerne vil lytte til samtaler mellem to uperfekte mødre, der ærligt deler erfaringer, følelser og viden om livet som forældre til børn med særlige behov. 

Lyt til et udvalg af episoder her:

#1: Velkommen

#2: Forståelse og omsorg fra vores nærmeste

#3: De store livskriser

#6. Hverdagssorger

#7 Fagpersoner og forældre

#8: Tid til prioriteringen af os selv

#11: Never ending story

#16: Giv slip

Få andre freebies her og tilmeld dig samtidig til nyhedsbrevet

Sådan giver du slip på den dårlige samvittighed!

10 lyntips til at blive en endnu bedre forælder og partner” 

Få den hemmelige opskrift til mere energi og overskud!

5 lavpraktiske tips til mere selvomsorg, der lige er til at gå til - selvom du har en travl hverdag. 

Sådan får I et kærligt parforhold og et stærkt samarbejde!

10 lyntips til at blive en endnu bedre forælder og partner.”

Sådan lukker du ned for dit tankemylder! 


3 metoder, der faktisk virker! 


BEMÆRK, at når du bestiller en freebie, tilmelder du dig samtidig til nyhedsbrevet Tid til Trivsel. Nul spam. Kun e-mails med inspiration, tilbud og værktøjer til mere energi, indre ro og overskud.